Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Valencia čuva mrežu, Chelsea na sve ili ništa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda već četiri utakmice nije upisala niti jednu pobjedu Valencia je stigla na prag polufinala nogometne Lige prvaka. U zadnjem ogledu u skupini Valencia je izgubila od Rome (0:1), a potom je dva puta remizirala protiv Intera (2:2, 0:0), te jednom protiv Chelsea (1:1).

Trener "Šišmiša" Quique Sanchez Flores uvjeren je kako i u uzvratnom susretu četvrtfinala protiv Chelsea njegovi odabranici mogu sačuvati mrežu netaknutom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Valencia - Chelsea 1:2 Slika nije dostupna Chelsea u Valenciji bez Essiena i Robbena

- Ukoliko ponovimo igru iz susreta s Interom teško ćemo primiti pogodak. Chelsea će biti prisiljen na otvorenu igru što će otvoriti prostor za naše brze napade, smatra Flores koji je protiv Athletic Bilbaoa odmarao šestoricu igrača.

Njegov kolega na suparničkoj strani, Jose Mourinho, svjestan je kako Chelsea ukoliko želi u polufinale mora postići pogodak. 

- Nemamo previše mjesta za kalkulacije. Moramo postići pogodak, to će biti ključ, kazao je Mourinho.

Valencia nije izgubila od engleskih klubova u zadnjih deset utakmica, a ove sezone u pet domaćih nastupa na Mestalli primila je tek jedan pogodak. Chelsea je bez poraza u zadnjih 17 utakmica u svim natjecanjima.

Domaćin će biti bez suspendiranih Davida Navarra i Carlosa Marchene te ozlijeđenih Vicentea i Fernanda Morientesa, dok je kod gostiju upitan nastup Arjena Robbena.

Vjerojatni sastavi:

Valencia: Canizares - Miguel, Ayala, Moretti, del Horno - Joaquin,
Albelda, Albiol, Angulo - Silva, Villa

Chelsea: Cech - Bridge, Carvalho, Terry, A.Cole - Makele, J.Cole,
Ballack, Lampard - Drogba, Ševčenko.

Sudac: Kyros Vassaras (Grčka)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene