Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Univerzijada: Ivana i Marija Abramović u polufinalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske tenisačice Ivana i Marija Abramović plasirale su se u polufinale turnira ženskih parova na Univerzijadi u Bangkoku.

Sestre Abramović su u četvrtfinalu svladale Švicarke Schlapbach i Wellauer sa 6-2, 6-0, te će u polufinalu igrati protiv Kazahstanki Rahim i Rahim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IVANA RADAČIĆ Studenti ljutiti: Hrvatski studiji otkazali suradnju predsjednici UN-ove skupine o diskriminaciji žena Ekstremni makeover (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Deformacija usnice Ekstremni makeover: Pogledajte rezultate operacije kojoj je podvrgnuta 23-godišnja Marija

Ivana Abramović nije uspjela proći u četvrtfinale pojedinačnog turnira tenisačica, u 2. kolu je sa 4-6, 6-3, 3-6 izgubila od Poljakinje Joanne Sakowicz.

Taekwondoašica Azra Zukanović je u kategoriji do 51 kilograma zaustavlčjena u četvrtfinalu. Nakon pobjeda protiv Talijanke Federice Mastrantoni i Kanađanke Brigitte Crockford, da bi izgubila od Južnokorejke Eun Kyung Kwon. 

Ivan Cerović i Ivana Abramović plasirali su se u četvrtfinale turnira mješovitih parova na Univerzijadi u Bangkoku. Naši tenisači su u dvoboju 2. kola sa 6-1, 6-0 svladali švicarsku kombinaciju Wellauer/Schaerer, te će u četvrtfinalu igrati protiv tajlandske kombinacije Tongsalee/Ratiwatana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene