Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio se još jedan američki kečer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnji James Fawcett, poznatiji pod imenom Devil Bhudakhan, objesio je prije 4 dana, najvjerojatnije zbog svog idola, kečera Chrisa Benoita koji je prije mjesec dana ubio suprugu i sina, a potom presudio i sebi.

"Vjerojatno je i u tome htio kopirati Benoita jer je bio njegov obožavatelj. Fawcett je bio jedan od nekoliko desetaka, ako ne i stotina hrvača koji su idealizirali i 'njegovali' Benoitov hrvački stil", rekao je izdavač magazina  "Wrestling Observer" Dave Meltzer te dodao da sasvim sigurno nisu pomogli ni ljubavni problemi. 

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva"

"Bio je očajan jer ga je prije nekoliko tjedana napustila supruga", rekao je Meltzer. 

>> Kečer zadavio suprugu i ugušio retardiranog sina

>> Optužen doktor kečera koji je ubio suprugu i sina

Ovog je mjeseca nakon višestrukog srčanog udara umro još jedan hrvač - 37-godišnji Moondog Nathan. 

"Izgubili smo oca 5. siječnja i starijeg brata 5. travnja. Mislim da je to bilo previše za Nathana. Toliko tuge i stresa je bilo previše i to je dovelo do srčanog udara. No, sada je ponovno s njima na puno boljem mjestu", rekla je njegova sestra Michelle. 

U posljednjih 10-ak godina umrlo je 107 hrvača ispod 50 godina starosti. Stručnjaci tvrde da hrvači imaju 12 puta veće izglede za srčani udar od običnih ljudi, jer koriste steroide, sredstva protiv bolova i slične (ne)legalne sastojke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene