Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener Stade Rennesa podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri dana prije susreta sa zagrebačkim Dinamom u Kupu Uefa, dosadašnji trener francuskog prvoligaša Stade Rennesa, Pierre Dreossi podnio je ostavku.

Dreossi je u klubu obnašao i dužnost glavnog menadžera, a danas bi se trebao sastati s predsjednikom Fredericom de Saint-Serninom i glavnim dioničarom Francoisom Pinaultom kako bi raspravili o novom stručnom stožeru 'Les Rouges et Noirsa'.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Slika nije dostupna Kup UEFA: Stigla Sparta, Ivanković 'preuzima rizik'

Dreossi je momčad Rennesa preuzeo 2005. godine nakon što je njegov prethodnik Laszlo Boloni podnio ostavku, a posljednjih mjeseci je bio pod velikim pritiskom zbog loših rezultata koje je klub postizao. 

Rennes je u Le Championnatu upisao šest uzastopnih poraza, dok je u skupini D Kupa Uefa u tri susreta osvojio samo jedan bod.

Susret posljednjeg kola D skupine između Rennesa i Dinama na rasporedu je u četvrtak, a obje momčadi još uvijek imaju teoretske izglede za plasman u drugi krug. 

Hrvatskog prvaka vodi dalje jedino pobjeda od dva pogotka razlike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene