Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener NY Knicksa dobio otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo New York Knicksa uručilo je otkaz treneru Isiahu Thomasu (46), objavio je u petak predsjednik kluba Donnie Walsh.

Isiah Thomas je u Knickse stigao krajem 2003., preuzevši funkciju predsjednika kluba. U posljednje dvije sezone je, uz funkciju predsjednika, obavljao i ulogu trenera. No, Knicksi pod njegovim vodstvom u obje sezone nisu izborili doigravanje, a ovu su završili sa katastrofalnim učinkom od 23 pobjede i 59 poraza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog protoka vremena Trener osumnjičen za bludne radnje pušten na slobodu, ali ima zabranu treniranja Slika nije dostupna Thomas Doll novi trener Borussije Dortmund

Početkom travnja Thomas je smijenjen i s mjesta predsjednika kluba, a sada je ostao i bez trenerske uloge. No, unatoč svemu ostat će u klubu do isteka ugovora, ali još se ne zna na kojoj poziciji.

Isiah Thomas je imao iznimno uspješnu igračku karijeru, sa Detroit Pistonsima je dva puta bio prvak NBA lige. Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom poslu, pa je tri sezone vodio Indiana Pacerse, ali bez većih uspjeha, a posljednje dvije godine bio je trener New York Knicksa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene