Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener kijevskog Dinama za loše rezultate krivi - žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener ukrajinskog prvaka Dynama iz Kijeva optužio je supruge i djevojke svojih nogometaša za iznimno loše rezultate kluba u posljednje vrijeme.

Trener Jozsef Szabo odlučio je nogometaše nekoliko dana prije svake utakmice odvesti u strogu karantenu, u trening-bazu koja se nalazi izvan Kijeva, a gdje su igračima strogo zabranjene posjete supruga i djevojaka.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

"Nogomet i žene ne idu zajedno, one su glavni razlog što su moji igrači igrali katastrofalno na početku sezone. Osobno nemam ništa protiv žena, no one ne shvaćaju da vrhunski nogometaš za vrhunske rezultate mora raditi naporno i pridržavati se rigoroznih pravila. Bez ikakvih odvraćanja i ometanja od strane žena moji nogometaši su u kratkom vremenu strašno napredovali", kazao je Szabo.

Dynamo je najbolji ukrajinski klub koji je od 1992. čak 12 puta bio prvakom Ukrajine, a sada je tek treći iza Šahtara iz Donjecka i Dnipra iz Dnipropetrovska. I u Ligi prvaka Dinamo bilježi loše rezultate jer su poraženi na gostovanju kod Rome (2:0) i kod kuće od lisabonskog Sportinga (2:1).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene