Obavijesti Video Pretražite Navigacija

The Sun: 'Srebrić uhićen na Gatwicku zbog krađe olovki i papira'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, Zorislav Srebrić, nekoliko minuta nakon što je sletio s reprezentacijom u londonsku zračnu luku, obilježen je nadimkom 'shoplifter'. Srebrić kaže kako je sve to bio nesporazum.

Zorislav Srebrić, uhićen je na Gatwicku nakon što je navodno uhvaćen u krađi papira i olovaka koje je 'trpao', prema pisanju 'Suna', u svoju putnu torbu.

Pročitajte i ovo Višnja Mrazovac (Foto: Dnevnik.hr) 13 dana ranije nego lani Ranije nego ikad: U zračnoj luci Franjo Tuđman dočekana milijunta putnica Slika nije dostupna Mjere predostrožnosti Amsterdam: Zračna luka evakuirana zbog bombe iz II. svjetskog rata

Zapanjeni nogometaši su, prema pisanju istog medija, stajali i gledali kako njihovog tajnika odvode u lisicama. 

Navodno je Srebrića, nekoliko minuta nakon što je sletio s reprezenatcijom, prijavio netko od radnika iz trgovine.

'Dobili smo poziv iz trgovine s Gatwicka, te prijavu da je osoblje ulovilo starijeg muškarca u krađi olovaka i papira. Kada smo došli, uhitili smo ga, a on je počeo vikati. Iako je Hrvat, jako dobro govori engleski', rekao je za 'The Sun', navodno izvor iz policije.

'Uokolo je bilo puno sportaša, a neki od naših ljudi prepoznali su u njima članove hrvatske nogometne momčadi. Kada je Srebrić rekao svoje ime i funkciju nismo mogli vjerovati. Držao se dostojanstveno, a uhitili smo ga praktično zbog nečeg što više nalikuje ponašanju tinejdžera,' dodao je isti izvor.

'Možemo potvrditi da je policija uhitila 67-godišnjaka osumnjičenog za krađu u trgovini u zračnoj luci Gatwick', izjavio je novinarima glasnogovornik policije.

Srebrić kaže kako se radi o nesporazumu te da je već pušten iz policije, a najavljeno je i službeno priopćenje HNS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene