Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bilo kojoj tenisačici, koja bude proglašena krivom za namještanje mečeva, bit će doživotno zabranjeno natjecanje, izjavio je u utorak predsjedavajući izvršnog odbora Sony Ericsson Tour WTA Larry Scott.


Scott je potvrdio da je bilo slučajeva u kojima se prilazilo
nekolicini tenisačica s ponudom da predaju meč te je istaknuo da je borba protiv kockanja jednako važna kao i borba protiv dopinga.

Vezani članci Bivši predsjednik Perua Martin Vizcarra Bivšem predsjedniku države i dvjema ministricama zabranili javnu dužnost jer su primili cjepivo preko reda Ispovijest Poljakinje koja je pobacila unatoč zabrani - 1 Ispovijest žene koja se morala izboriti za pobačaj jer je on zakonom zabranjen: "Ne bih imala ništa, rodila bih mrtvo dijete, a bol bi bila tisuću puta veća“

- Uvest ćemo doživotnu zabranu ako neka igračica bude povezana s namještanjem mečeva, rekao je Scott.

- Odnosit ćemo s eprema tome jednako kao prema dopingu i surađivat ćemo sva tijela kao i u borbi protiv dopinga, dodao je.

Poznato je da je nekolicini tenisača pristupljeno s ponudom da predaju meč, dok su trojica Talijana - Potito Starace, Daniele Bracciali i Alessio Di Mauro - kažnjeni zbog klađenja.