Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Švicarska: Veliki navijački izgredi u St.Gallenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od stotinu pripadnika specijalnih policijskih snaga moralo je gumenim mecima, suzavcem i palicama satima suzbijati velike izgrede nogometnih huligana u sjeverozapadnom švicarskom gradu St. Gallenu.

Nasilje je izbilo već na stadionu nakon utakmice gdje je u doigravanju za ostanak u Prvoj ligi domaći St.Gallen poražen od Bellinzone (0:2), a domaći navijači su se prvo potukli međusobno, da bi se potom sukobili i s policijom.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Barbara Štrbac, reporterka Nove TV Dnevnik Nove TV u Ateni Barbara Štrbac otkriva što dalje čeka uhićene Hrvate u Grčkoj: "To je ovdje vrlo ozbiljno kazneno djelo"

Inače, to je bila zadnja utakmica St. Gallena na ovom stadionu jer sljedeće sezone seli na novi stadion u predgrađu, no po svemu sudeći kao - drugoligaš.

Domaćin Europskog prvenstva Švicarska nije imuna na navijačke izgrede. Prije dva tjedna nogometni huligani pustošili su središtem Basela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene