Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Neredi nakon finala Lige prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon finala Lige prvaka u Londonu je došlo do sukoba između policije i navijača Chelsea. Prema izjavama svjedoka, sukobilo se oko 800 navijača i manje od stotinjak policajaca.

Navijači su na policiju bacali staklene boce i sve što im se našlo pod rukom. Na mjesto događaja ubrzo je stiglo oko 20 policijskih kombija. Nije poznato što je izazvalo nerede.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Sukob je izbio u blizini puba u kojem je Princ Harry, inače navijač Manchester Uniteda, gledao utakmicu s prijateljima i dvije nepoznate djevojke.

Navijače je dodatno razbjesnilo kada su vidjeli da je policajac palicom udario jednu djevojku.

'Oko 50- ak ljudi napalo je policijski auto. Pokušali su istrgnuti svjetlo. Sve je iznenada preraslo u velike nerede. Skupilo se oko 800 navijača i samo 50 policajaca. Grčevito su se borili s njima. Policajci su navijače udarali palicama, a vidio sam čak i policajca koji je snažno udario jednu djevojku', rekao je barmen.

Nekoliko je navijača ozlijeđeno, a nerede je iz zraka nadgledao i policijski helikopter. Uhićeno je 12 navijača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene