Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sukob Leke i Meneza, Pokrivaču dvije utakmice kazne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Jerko Leko sukobio se na jučerašnjem treningu Monaca sa suigračem Jeremyem Menezom. Nikola Pokrivač suspendiran je na dvije utakmice zbog crvenog kartona dobivenog u utakmici protiv Nice.

Do sukoba između Leke i Meneza je došlo nakon jednog grubog starta hrvatskog reprezentativca. Prvo je došlo do verbalnog prepucavanja, a potom umalo i do fizičkog kontakta. Njihov sukob ipak će proći bez kazni. Trener Monaca Ricardo Gomez nije se previše uznemirio.

Pročitajte i ovo PR Aktivna Hrvatska Više od 150 građana Siska i Banije šalje poruku o potrebi redovne tjelesne aktivnosti PR Aktivna Hrvatska Brojni Dubrovčani vježbali na jubilarnom treningu Aktivne Hrvatske

'Za igrače neće biti nikakvih sankcija, jer se nije dogodilo ništa ozbiljnije. Leko nije učinio ništa', kazao je trener Monaca.

Danas se sastala i Disciplinska komisija Francuske nogometne lige kaznivši Nikolu Pokrivača sa dvije utakmice neigranja zbog crvenog kartona dobivenog na utakmici protiv Nice. Bivši veznjak zagrebačkog Dinama propustit će dvoboje Monaca s Marseilleom i Lensom.

Momčad iz Kneževine trenutačno se nalazi 13. mjestu sa 43 boda, osam više od zone ispadanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene