Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Način na koji je Mirko Filipović izgubio meč s Gabrielom Gonzagom prilično je šokantan, komentiraju strani mediji, naročito stoga što je izgubio meč svojim oružjem, fantastičnim high kickom.


Sa samo jednim desnim high kickom, Gabriel Gonzaga nokautirao je Mirka Filipovića.

Vezani članci Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Slika nije dostupna VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu

'Ima sam vrlo intenzivan fizički i mentalni trening dok sam se pripremao za ovaj meč', komentirao je Gonzaga.

‘Ne znam što se dogodilo, moram sve analizirati’, mediji prenose i Filipovićev kratak i jasan osvrt na meč.

>> Video snimka borbe Gonzaga i Cro Copa

>> Gonzaga: 'Na vrhu svijeta sam'

Kanadski Calgary Sun opisao je meč prilično slikovito: 'Cro Cop je pao kao vreća cigala', također dodaju i Cro Copovu izjavu uoči meča: 'Svatko ima plan - dok ga ne udare'.

Čini se da je time Filipović predvidio da bi mu se upravo to moglo dogoditi.

Neki mediji odluku suca da borce iz partera digne na noge, oko pola minute prije kraja prve runde karakteriziraju kao šokantnu.

Ona je trebala ići u prilog Cro Copu, ali na kraju je upravo to pomoglo Gonzagi da ga nokautira već u prvoj rundi.

'Gonzaga je već prvi Mirkov pokušaj udarca iskoristio da ga sruši na tlo, gdje ga je nekoliko minuta udarao laktovima. Kad je sudac odlučio dignuti borce na noge, Brazilac je sve iznenadio nokautiravši Cro Copa njegovim oružjem, high kickom', opisali su američki mediji sinoćnju borbu Filipovića i Gonzage.

Strani mediji svojim komentarima na meč pokazuju da nitko nije očekivao da će Gonzaga kraj Filipovića proći gotovo neokrznut.

'Bio sam mentalno spreman za ovo. Motiviralo me što su me svi doživljavali kao autsajdera. Više mi leže ovakvi tipovi boraca nego oni koji su na 'ti' s jiu-jitsom', oduševljeno je zaključio Gonzaga.