Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srebriću novi mandat glavnog tajnika HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić dobio je novi četverogodišnji mandat jednoglasnom odlukom članova Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, čiji je sastanak održan danas u Zagrebu.

Dugogodišnji glavni tajnik HNS-a Srebrić nije imao protukandidata za svoj treći mandat.

Pročitajte i ovo Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama Andrej Plenković Idu po novi mandat Plenković o Turudiću, Milanoviću, američkim helikopterima, izborima...: "Siguran sam u pobjedu"

IO HNS-a je donio odluku da se u slobodnom terminu A-reprezentacije 28. ožujka definitivno igra s reprezentacijom BiH, a upitno je samo tko će biti domaćin. Ako to bude BiH igrat će se u Sarajevu, a ako to bude Hrvatska domaćin će biti Osijek.

Od ostalih vijesti, dogovoreno je da se redovna Skupština HNS-a održi 25. veljače na Zagrebačkom velesajmu. Eventualni prijedlog o promjeni sustava natjecanja uvrstit će se na Dnevni red ako ga u četvrtak izglasa Upravni odbor Udruge prvoligaša.

U četvrtak će u Nyonu izaslanstvo hrvatskog i mađarskog saveza predati UEFA-i "Kandidacijsku knjigu 3" za organizaciju EURA 2012., kojem će se domaćin znati u travnju.

IO HNS-a je prihvatio i ugovor sa Zagrebačkom pivovarom, pod povoljnijim financijskim uvjetima, a koji će uskoro biti i potpisan za sljedeće dvogodišnje razdoblje. 

Također, dan je pozitivan odgovor IO-a na ponudu Vinkovačke televizije koja traži izravne prijenose utakmica 2. HNL., pa će Vinkovačka TV u svakom kolu, počevši od 25. veljače, izravno prenositi po jedan dvoboj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene