Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Španjolski kup: Ispali Villarreal, Valencia i Atletico Madrid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski nogometni drugoligaš Valladolid priredio je najveće iznenađenje u susretima osmine finala Kupa Kralja izbacivši Villarreal.

Valladolid je na gostovanju porazio Villarreal 1:0 te ukupnim rezultatom 3:1 izborio plasman u četvrtfinale. Strijelac jedinog pogotka bio je Javier Baraja u 26. minuti iz jedanaesterca. Obje momčadi su utakmicu završile sa po desetoricom igrača. Domaćinu je isključen Cani u 46. minuti, dok je Valladolid od 76. minute igrao bez Cheme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kakva nezgoda VIDEO: Političaru usred emisije uživo ispali zubi... Slika nije dostupna Birokratski problemi Španjolski investitor četiri godine borio se s hrvatskom administracijom

Iznenađenje je priredio i Getafe koji je na Mestalli deklasirao
Valenciu 4:2, te ukupnim rezultatom 5:3 izborio prvi plasman u četvrtfinale Kupa u povijesti kluba. Strijelci za momčad Bernda Schustera bili su Nacho (32), Daniel Guiza (47, 67) i Casquero (61), dok su pogotke za Valenciu postigli Villa (28) i Albiol (77).

U još jednom prvoligaškom okršaju Osasuna je pobijedila Atletico Madrid 2:0, te se ukupnim rezultatom 3:1 probila među osam najboljih. Oba pogotka postigao je Patxi Punal (16, 26).

Prošlogodišnji finalist Real Zaragoza prošao je dalje premda je na svom travnjaku izgubio od Malage 0:1, no Zaragoza je u prvom susretu slavila 3:0.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene