Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Španjolska: Novi rekord u trošenju na pojačanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski nogometni klubovi ovog će ljeta potrošiti rekordni iznos na igračka pojačanja, objavio je danas sportski dnevnik "AS".

Prošlog ljeta španjolski su klubovi potrošili 301 milijun eura, a u ovogodišnjem ljetnom prijelaznom roku taj je iznos već dosegao 276 milijuna eura, a do kraja prijelaznog roka još je šest tjedana. To znači, procjenjuje AS, da će rekordni iznos od 301 milijuna sigurno biti premašen.

Pročitajte i ovo Saborski zastupnici (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3 Svaki peti promijenio tabor Za neke saborske zastupnike mandat u Saboru je Jackpot, a napuštanje fotelje im nije opcija Slika nije dostupna 'Porez se mora plaćati' Linić o Mamićevu neplaćanju poreza: 'Budite uvjereni - svi će plaćati porez'

U ovogodišnjem ljetnom prijelaznom roku najskuplji je bio transfer brazilskog braniča Pepea, za kojeg je Real Madrid platio 30 milijuna eura.

I dok su prijašnjih godina španjolski klubovi kupovali uglavnom napadače i veznjake, ovog ljeta ostvaren je veliki broj transfera vratara (14) i braniča (31).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene