Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivica Kostelić zauzeo je 14. mjesto na današnjem slalomu Svjetskog kupa.


Francuski skijaš Jean-Baptiste Grange (23) pobijedio je u slalomu Svjetskog kupa u La Villi. To mu je prva pobjeda u Svjetskom kupu. 

Vezani članci Slika nije dostupna Video: Ivica izletio, no ipak se vratio i osvojio bodove Slika nije dostupna Bormio: Kostelić 8. u prvoj vožnji

Također, Grangeu je ovo tek drugo postolje u utrkama Svjetskog kupa, prvo je ostvario prije 18 dana u Beaver Creeku, gdje je bio drugi u super-kombinaciji.

Drugi je u današnjem slalomu bio Nijemac Felix Neureuther (+0,74), a na trećem mjestu završio je Amerikanac Ted Ligety (+1,40). 

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je 14. mjesto (+2,92). U prvoj vožnji Ivica je bio jedno mjesto bolji, no u drugom laufu je vozio bez rizika i to ga je koštalo boljeg plasmana.

Drugi hrvatski predstavnik Dalibor Šamšal nije završio prvu vožnju.

Današnji slalom obilježen je brojnim odustajanjima, a među onima koji su ostali bez plasmana je i vodeći u Svjetskom kupu Austrijanac Benjamin Raich.

Također, na skijaške staze se nakon ozljede koljena vratio jedan od najboljih svjetskih slalomaša Talijan Giorgio Rocca, koji je danas osvojio 17. mjesto.