Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ševčenko: Sada se osjećam puno bolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrij Ševčenko, heroj Chelsea u Portu, priznaje da se nakon tog pogotka osjeća puno bolje. Odnos Ševčenka i Josea Mourinha je u posljednje vrijeme zahladio, posebice nakon što je londonski klub prošli mjesec izgubio od Liverpoola 2:0.

"Osjećam se bolje. Radim naporno i zadovoljan sam kondicijom. Nakon SP-a sam bio ozlijeđen, ali sada je sve to iza mene. Bila je to vrlo važna utakmica za Josea, jer je suparnik (Porto) njegov bivši klub, ali bila je jednako važna i za cijelu momčad. Zadovoljan sam rezutatom", rekao je Ševa. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ševčenko se vratio u Milan Slika nije dostupna Ševčenko ipak neće nazad u Milan

"Igrao sam puno utakmica u karijeri, ali sada sam sretan u Chelseu. Bila je to zaista teška utakmica, ali igrao sam dobro i isplatilo se", dodao je. 

Ukrajinca su pohvalili i suigrači. 

"Trebali smo taj gol, posebno nakon što smo ostali bez Jonha Terryja. Svaka pohvala Andriju, uzeo je loptu i izveo izvrstan napad. Rezultat je za nas dobar, ali posao nije završen", rekao je veznjak Frank Lampard. 

"Najvažnije je da je Ševa vrlo koristan igrač, čak i ako ne daje golove. No, vraća se na staro, a to je i još jedan dokaz da svaki igrač treba vremena da se prilagodi engleskom nogometu", rekao je vratar Petr Čeh. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene