Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Scolari: Udario sam ga jer mi je vrijeđao obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik Portugala Luiz Felipe Scolari jučer se javnosti ispričao zbog udaranja Ivice Dragutinovića, no dodao je i kako je izgubio živce jer mu je srpski branič uvrijedio obitelj.

"Ispričavam se portugalskoj javnosti jer se ovdje osjećam kako kod kuće", rekao je Brazilac. 

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

"Bila je to vrlo konfuzna situacija, a ja sam samo branio svoje. Krenuo sam braniti Ricarda Quaresmu kojeg su opkolila dvojica suparničkih igrača", rekao je Scolari i dodao da mu je Dragutinović, inače igrač Seville, na španjolskom uvrijedio obitelj. 

"Riječi na španjolskom, a koje su bile upućene mojoj obitelji, razumio sam jako dobro. Tada sam i regairao. Bila je to kriva reakcija, no ponekad i najstaloženiji ljudi 'puknu'. I zato se ispričavam svim Portugalcima, navijačima, igračima, nogometnom savezu i UEFA-i. Spreman sam snositi posljedice za svoje ponašanje", zaključio je Scolari. 

>> Izbornik Portugala udario Srbina

Ivica Dragutinović je pak, za službenu web stranicu svog kluba (www.sevillafc.es) izjavio: "Malo me okrznuo po licu i u tom trenutku sam vidio da me želi udariti pa sam se izmaknuo. To nije dobro za nogomet. Vrlo loš primjer za sve sportaše. Ja mu opraštam, nemam ništa protiv njega, no bez obzira gubite li ili pobjeđujete, morate poštovati svakog igrača jer to je sport. Ako ne znate gubiti, najbolje je ne baviti se nogometom".

"U cijeloj svojoj karijeri nisam vidio ovakav incident. Malo sam iznenađen njegovom reakcijom. Znam da je dobar trener, no ne mogu shvatiti njegovu reakciju jer mi nikada nismo ni razgovarali ni bilo što drugo", dodao je Dragutinović.

Disciplinska komisija UEFA-e je otvorila istragu o tom nemilom događaju. I Scolari i Dragutinović su suočeni s optužbama za neprimjereno ponašanje, a saslušanje je zakazano za 19. rujna. 

Portugalski nogometni savez također će istražiti slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene