Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Scolari će se žaliti, Portugal u problemima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalski izbornik Luiz Felipe Scolari najavio je žalbu na kaznu koju mu je izrekla UEFA zbog udaranja srpskog braniča Ivice Dragutinovića na kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2008.

"Iako sam svjestan svoje pogreške ipak smatram da su ove sankcije pretjerane. Sportaš koji je incident inicirao (Dragutinović) dobio je samo dvije utakmice zabrane. I zato ću se žaliti, a s mjesta izbornika ne mislim odstupiti", izjavio je Scolari nakon što je stigla potvrda o UEFA-inoj kazni od 4 utakmice neigranja i 12.000 eura.   

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Peđa Grbin GRBIN UZVRAĆA UDARAC Prepirka oko slogana ide dalje: "Prije Grabar-Kitarović taj slogan je imao..."

Ako UEFA ne uvaži žalbu Scolari se (na predstojećim utakmicama s Azerbajdžanom i Kazahstanom u listopadu i s Armenijom i Finskom u studenom) prije i za vrijeme utakmica ne bi smio ni približiti svlačionici, tunelu i tehničkoj zoni, a teren da i ne spominjemo. Naime, zabranjen mu je bilo kakav oblik komunikacije s igračima. 

>> Scolariju četiri, Dragutinoviću dvije utakmice zabrane

>> Scolari: Udario sam ga jer mi je vrijeđao obitelj

Da je kazna pretjerana smatra i predsjednik Nogometnog saveza Portugala Gilberto Madail. 

"Pričao sam sa Scolarijem puna dva sata i dogovorili smo da ćemo u ponedjeljak sazvati izvanredan sastanak kako bi vidjeli što dalje", rekao je Madail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene