Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Scholes out 3 mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veteran Manchester Uniteda, 32-godišnji Paul Scholes, u četvrtak ide na operaciju koljena nakon koje će izbivati s terena oko 3 mjeseca, potvrđeno je iz kluba.

Scholes je ozlijedio ligamente na treningu uoči utakmice Lige prvaka protiv Kijevskog Dynama i teško da će ponovno zaigrati prije veljače. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić Slika nije dostupna Brazilski blizanci nove Fergusonove nade

Bivši reprezentativac Engleske već je jednom prošao operaciju (oka) zbog koje se mislilo da neće nastaviti karijeru, no vratio se na teren i odigrao veliku ulogu u prošlosezonskom osvajanju naslova prvaka Engleske. 

Iako je za Manchester ove sezone zaigrao tek 12 puta, njegov je utjecaj na mlade igrače neprocjenjiv. A Sir Alex Ferguson je zbog ozljeda već ostao bez Michaela Carricka (koji je slomio lakat), Garyja Nevillea, Louisa Sahe i Patricea Evre. Ipak, ima i dobrih vijesti - od ozljeda su se oporavili Owen Hargreaves i Darren Fletcher. 

U nacionalnom prvenstvu Manchester je po broju bodova izjednačen s Arsenalom (26), no nalaze se na drugom mjestu jer 'Topnici' imaju bolju gol-razliku, ali i utakmicu manje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene