Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Italija slavila u Ukrajini, Škoti šokirali Francuze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni svjetski nogometi prvaci Talijani uspješno su preskočili neugodno gostovanje u Kijevu pobijedivši Ukrajinu 2:1, a Tricolori su jedini dosadašnji poraz u kvalifikacijama upisali od Škota.

Oba pogotka za "Azzurre" postigao je Antonio Di Natale (40, 77), dok je strijelac za Ukrajinu bio Andrij Ševčenko (72). Ovim porazom Ukrajinci su ispali iz utrke za završnicu EP-a, dok su Talijani dohvatili možda i ključna tri boda na putu prema Austriji i
Švicarskoj.

Pročitajte i ovo Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera Slika nije dostupna EURO: Ukrajina - Italija - "biti ili ne biti"

Talijanska pobjeda dobiva na posebnoj važnosti nakon što su Francuzi izgubili na Parku Prinčeva od Škota (0:1). Tricolori su jedini dosadašnji poraz u kvalifikacijama upisali upravo od Škota i to s identičnih 0:1. Ovoga puta strijelac je bio James McFadden u 64. minuti.

Ovom pobjedom Škoti su preuzeli vodstvo u skupini sa 21 bodom, na drugom mjestu je Italija sa 20, dok su Francuzi treći sa 19 bodova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene