Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Saviola napušta Barcelonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinac Javier Saviola, kojemu ugovor u Barceloni ističe ovo ljeto, objavio je da će napustiti katalonski klub, a kao najizvjesnije odredište mediji spominju Juventus.

"Smatram da je moje vrijeme u Barceloni završilo, no želim završiti ovu sezonu što je bolje moguće. Barcelona više nije moj prvi izbor, moj odnos s klubom se promijenio", izjavio je 25-godišnji napadač. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podrška Saharawima Javier Bardem u Španjolskoj protestirao protiv nasilja u Sahari Slika nije dostupna Kasting za film već počeo Bardem će glumiti rudara preljubnika!

Iz Barcelone, koja je Saviolu na Nou Camp dovela 2001., često se moglo čuti kako žele zadržati Argentinca, no čini se da mu nisu ponudili dovoljno da bi poželio ostati. 

"Bit ću potpuno slobodan u srpnju i nemam izbora nego 'osluškivati' ponude europskih klubova. Ne želim ih sada navoditi, čak niti iz kojih su zemalja, dok sve ne bude gotovo, no imam nekoliko ponuda", rekao je Saviola te dodao kako očekuje da će riješiti svoju budućnost prije nego se pridruži reprezentaciji Argentine na prvenstvu Južne Amerike u Venezueli.

A tehnički direktor Barce Txiki Begiristain kaže da Saviolina odluka neće utjecati na klub.

"Spremni smo za bilo kakvu njegovu odluku. Čekamo njegov odgovor, no klub je spreman na oba scenarija", kaže Begiristan. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene