Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Argentinac Javier Saviola, kojemu ugovor u Barceloni ističe ovo ljeto, objavio je da će napustiti katalonski klub, a kao najizvjesnije odredište mediji spominju Juventus.


"Smatram da je moje vrijeme u Barceloni završilo, no želim završiti ovu sezonu što je bolje moguće. Barcelona više nije moj prvi izbor, moj odnos s klubom se promijenio", izjavio je 25-godišnji napadač. 

Vezani članci Slika nije dostupna Penelope nije došla, pa se veselio s Berenice! Slika nije dostupna Glumac priznao: 'Ne znam poslati ni e-mail!'

Iz Barcelone, koja je Saviolu na Nou Camp dovela 2001., često se moglo čuti kako žele zadržati Argentinca, no čini se da mu nisu ponudili dovoljno da bi poželio ostati. 

"Bit ću potpuno slobodan u srpnju i nemam izbora nego 'osluškivati' ponude europskih klubova. Ne želim ih sada navoditi, čak niti iz kojih su zemalja, dok sve ne bude gotovo, no imam nekoliko ponuda", rekao je Saviola te dodao kako očekuje da će riješiti svoju budućnost prije nego se pridruži reprezentaciji Argentine na prvenstvu Južne Amerike u Venezueli.

A tehnički direktor Barce Txiki Begiristain kaže da Saviolina odluka neće utjecati na klub.

"Spremni smo za bilo kakvu njegovu odluku. Čekamo njegov odgovor, no klub je spreman na oba scenarija", kaže Begiristan.