Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Saviola čeka Barcinu ponudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinac Javier Saviola, kojemu ugovor ističe na kraju sezone, čeka što će mu i koliko Barcelona ponuditi kako bi mogao odlučiti hoće li otići ili ipak ostati na Camp Nou.

25-godišnji napadač, koji je ove sezone za Katalonce postigao 5 pogodaka iz 16 ligaških utakmica, ponudu kluba očekuje tijekom ovog tjedna. Sam Saviola već je ranije izjavio kako bi radije ostao i borio se za svoje mjesto u momčadi nego otišao negdje drugdje.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podrška Saharawima Javier Bardem u Španjolskoj protestirao protiv nasilja u Sahari Slika nije dostupna Kasting za film već počeo Bardem će glumiti rudara preljubnika!

"Imamo obećanje Txikija Beguiristana da će nam u idućih nekoliko dana predstaviti svoju ponudu", izjavio je Saviolin menadžer Diego Queiruga.

Ipak, mediji izvještavaju da Saviola nije u potpunosti isključio odlazak u neki drugi španjolski klub ili čak europski, ako mu se ne svidi ponuda Barcelone. Za njega su zainteresirani Real iz Zaragoze, Villarreal, Liverpool, Arsenal i Inter iz Milana.  

No, ni u Barceloni ne sjede 'skrštenih ruku'. S Fiorentinom su već počeli pregovori oko napadača Valerija Bojinova, koji je trenutno na posudbi u Juventusu. La Nazione piše da u katalonskom klubu bugarskog reprezentativca vide kao zamjenu upravo za Saviolu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene