Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo nagovijestio kraj karijere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilska nogometna zvijezda Ronaldo nagovijestio je mogući kraj karijere nakon još jedne teške ozljede koljena.

Talijanska TV postaja "Repubblica" je danas objavila razgovor s napadačem Milana u kojem on izražava zabrinutost za nastavak svoje karijere. Razgovor je snimljen u jednom stanu u Parizu, u neposrednoj blizini klinike u koji je "Il fenomeno" operiran. Ronaldo je bio u društvu sa svojim ocem i sinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ronaldo ne zna hoće li nastaviti karijeru Slika nije dostupna Ralf Schumacher ne vozi 2008., moguć kraj karijere

- Moram se pripremiti za ono što slijedi. Od prvog dana mi je jasno da povratak na teren neće biti nimalo lak. Operacija je bila vrlo teška i u procesu rehabilitacije može doći do raznih komplikacija, a svaka od njih bi značila i moj završetak karijere, kazao je tri puta najbolji nogometaš svijeta.

Brazilski majstor je 1999. i 2000. godine operirao lijevo koljeno, ali se nakon toga uspješno vratio na travnjak i 2002. godine je predvodio Brazil do naslova svjetskog prvaka. Nažalost, nedavno se ponovo teško ozlijedio. U dvoboju protiv Livorna pukli su mu ligamenti desnog koljena i doktori Ronaldu predviđaju devet mjeseci oporavka od ozljede.

- Čak i ako sve prođe u najboljem redu, pitanje je tko bi uopće želio potpisati ugovor sa 31-godišnjakom kojem su operirana oba koljena, kazao je Ronaldo na koncu razgovora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene