Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roma bez Perotte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Romin veznjak, 29-godišnji Simone Perrotta, jučer je na treningu ponovno ozlijedio gležanj i najvjerojatnije će propustiti utakmicu s Olympiquom iz Lyona.

Perrotta je već imao problema s lijevim gležnjem u prosincu, a ta se ozljeda očito vratila nakon udarca koji je zadobio na jučerašnjem treningu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Olić i Pranjić kreću u lov na titulu Lige prvaka! Slika nije dostupna I Bandinjo se počastio VIDEO: Politička i estradna elita proslavila dan Roma

Liječnici su dijagnosticirali uganuće, no tek će dodatni testovi u idućih nekoliko dana pokazati stvarnu ozbiljnost ozljede. 

Ako se potvrdi prvotna dijagnoza, Perotta se neće stići oporaviti za susret s Olympiquom iz Lyona u Ligi prvaka koji je na rasporedu 21. veljače. 

Ipak, dobra vijest za trenera Luciana Spallettija je da su se od ozljeda oporavili Alberto Aquilani i Philippe Mexes. 

A Romin generalni direktor Daniele Prade tvrdi da nema razloga za zabrinutost zbog novih ugovora Cristiana Chiva, Philippa Mexesa i Amantina Mancinija.

"Nema žurbe, već smo sve dogovorili s njihovim menadžerima. Prioritet je da ostanemo smireni i ujedinjeni. Imamo garanciju igrača da će sve biti riješeno do kraja ožujka", rekao je Prade. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene