Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na kraju ove godine argentinski nogometaš Juan Roman Riquelme (29) napustit će redove španjolskog prvoligaša Villarreala.


Argentinski veznjak već se duže vrijeme nalazi na "ledu" i čini se kako je napokon pronađen izlaz iz situacije od koje najmanje koristi imaju klub i igrač. Time bi se napokon riješio sukob između Riquelmea i čelnika kluba koji traje skoro cijelu godinu.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Pogledajte kako je H Extremo 'reciklirao' Larissu Riquelme! Slika nije dostupna FOTO: Larissa Riquelme prije i poslije plastičnih operacija

"Vjerujem kako će problemi biti riješeni koncem godine. Vrlo smo blizu postizanja dogovora," najavio je predsjednik "Žute podmornice", Fernando Roig.

Riquelme je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Boca Juniorsima i činilo se kako će ovoga ljeta napustiti Villarreal. No, u svojoj nakani nije uspio i ove sezone grije klupu. 

Za njegove usluge zainteresiran je veliki broj klubova, no Roig ga do sada nije želio pustiti.

Riquelme je karijeru započeo u Boca Juniorsima (1996-2002, 2003), nastavio je u Barceloni (2002-2003), a posljednje tri sezone je član Villarreala.