Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Riquelme napušta Villarreal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kraju ove godine argentinski nogometaš Juan Roman Riquelme (29) napustit će redove španjolskog prvoligaša Villarreala.

Argentinski veznjak već se duže vrijeme nalazi na "ledu" i čini se kako je napokon pronađen izlaz iz situacije od koje najmanje koristi imaju klub i igrač. Time bi se napokon riješio sukob između Riquelmea i čelnika kluba koji traje skoro cijelu godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Goran Vlaović: Obrana je slabiji dio momčadi Villarreala Slika nije dostupna Ukraden najpoznatiji mobitel Najerotičnija navijačica svijeta opljačkana u Riju

"Vjerujem kako će problemi biti riješeni koncem godine. Vrlo smo blizu postizanja dogovora," najavio je predsjednik "Žute podmornice", Fernando Roig.

Riquelme je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Boca Juniorsima i činilo se kako će ovoga ljeta napustiti Villarreal. No, u svojoj nakani nije uspio i ove sezone grije klupu. 

Za njegove usluge zainteresiran je veliki broj klubova, no Roig ga do sada nije želio pustiti.

Riquelme je karijeru započeo u Boca Juniorsima (1996-2002, 2003), nastavio je u Barceloni (2002-2003), a posljednje tri sezone je član Villarreala.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene