Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Reyes: Capello je kriv za rezultat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač Real Madrida i reprezentativac Španjolske Jose Antonio Reyes, optužio je Fabia Capella da je mijenjanjem taktike i stavljanjem igrača na pozicije koje im nisu 'prirodne' potpuno dezorijentirao momčad.

Reyes, inače posuđen od Arsenala, svoje je frustracije  podijelio s javnošću, baš kao što je neki dan učinio i Brazilac Robinho. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real otpustio Capella Slika nije dostupna Getafe 'pustio' Schustera, navijači potpisuju peticiju za Capella

"Momčad je dezorijentirana jer jedan dan igram na lijevoj, a drugi na desnoj strani. No, to se ne događa samo meni, nego i ostalim suigračima. Raul, Robinho i Guti stalno moraju mijenjati pozicije, no mi smo profesionalci pa to moramo prihvatiti. Osobno se osjećam najbolje na lijevom krilu", požalio se jučer Reyes španjolskom radiju Marca. 

Pobjeda od 3:2 protiv Bayerna u Ligi prvaka malo je smanjila pritisak javnosti na Capella nakon serije loših nastupa u Primeri. Reyes je utakmicu gledao s klupe za zamjene. 

"Zagrijavao sam se 45 minuta, ali nije me stavio u igru. Ljut sam jer nisam želio propustiti tu utakmicu. Stvarno ne znam što moram učiniti da bih redovito igrao", rekao je Španjolac. 

Iako je Real pobijedio Bayern, momčad je 'pobrala' kritike jer su dozvolili da se Bavarci 'vrate' u utakmicu nakon vodstva Reala od 3:1 na poluvremenu. 

Španjolski mediji su optužili Capella da je igrače nakon pauze poslao na teren s ciljem da samo obrane vodstvo, a Reyes je njihova nagađanja i potvrdio. 

"Igramo obrambeno jer je to ono što je trener tražio, da spriječimo drugu momčad da zabije gol. Ali mora se i davati golove jer remiji nisu dovoljno dobar rezultat. Kada bi se branili malo manje imali bi više slobode u napadu. Mi smo Real Madrid i nikada se ne bi smjeli samo braniti", izjadao se Reyes novinarima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene