Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real: Van Nistelrooyu i Ramosu mega-ugovori, Diarra na prodaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Momčad iz Madrida spremna je osigurati se protiv eventualnog odlaska ključnih igrača. Ruudu van Nistelrooyu će ovih dana biti ponuđen novi dvogodišnji ugovor, a Sergio Ramos će, zahvaljujući velikom interesu Milana, napokon imati priliku postati jedan od najplaćenijih u madridskoj momčadi.

Van Nistelrooyu postojeći ugovor ističe na ljeto i Real će se idućih tjedana požuriti s pregovorima oko novog kako bi Nizozemca zadržali u klubu još dvije sezone. Predsjednika Ramona Calderona i sportskog direktora Predraga Mijatovića jako je 'razdragala' njegova odluka da se nakon nastupa za reprezentaciju odmah vrati u Madrid. A ni trener Schuster nije štedio riječi pohvale. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real: Traži se zamjena za Diarru; Fabregas prioritet Slika nije dostupna Real želi produljiti s Van Nistelrooyom

"Zadivljen sam njegovim profesionalizmom. On je kao osoba jedan od ljudi koji su me u Realu najviše impresionirali", rekao je Schuster. 

Uvjeti novog ugovora navodno su već dogovoreni s Nizozemčevim agentom Rogerom Linseom i Calderon se nada da će lijepu vijest moći objaviti već idući tjedan nakon uzvratne utakmice Lige prvaka protiv njemačkog Werdera. 
 
A 'kraljevski klub' ne gubi vrijeme ni kada se radi o drugim igračima. Kako se za Sergia Ramosa u posljednje vrijeme sve više zanima talijanski Milan, Real će mu navodno ponuditi ugovor vrijedan 6 milijuna eura godišnje. Ako je to istina, samo kapetan Raul bi imao veću 'plaću' od Ramosa, koji bi time bio izjednačen s vratarom Ikerom Casillasom. 

A 'izlaznicu' iz Reala najvjerojatnije će dobiti veznjak Mahamadou Diarra, što je već alarmiralo milanski Inter koji ga je želio kupiti još dok je bio u Lyonu. 

Španjolski mediji pišu da je Real spreman unovčiti reprezentativca Malija, koji je pod vodstvom Bernda Schustera pao u drugi plan, već u zimskom transfer periodu, točnije u siječnju. 

Predsjednik Intera Massimo Moratti sigurno će pokušati kupiti Diarru, posebice jer mu hitno treba zamjena za ozlijeđenog Patricka Vieiru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene