Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real suspendirao Cassana, Beckham ostaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda se činilo kako se dolaskom u redove Real Madrida primirio, Antonio Cassano ipak niti u "Kraljevskom klubu" nije izdržao. Nezadovoljan pozicijom u momčadi kontroverzni talijanski nogometaš oštro je kritizirao trenera Fabia Capella nakon čega je suspendiran.


Cassano je napao trenera "Galacticosa" nakon utakmice protiv Gimnastic Tarragone u kojoj je Real slavio 3:1. Prema izjavi jednog od igrača, koji je želio ostati anoniman, Cassano je napao Capella jer nije dobio priliku protiv Gimnastica premda se zagrijavao cijelo drugo poluvrijeme.

Pročitajte i ovo Meštrovićev paviljon Projekt Saše Randića Potpisan ugovor o obnovi Meštrovićeva paviljona u vrijednosti 20,6 milijuna eura Prosvjed studenata Akademije - 1 profesoru izglasano nepovjerenje ADU stao na stranu studenata, profesorica upozorava - suspenzija nije dovoljna: "Kolegica je još u strahu. Išlo je tako daleko da joj je prijetio smrću"

- Srami se, spasio sam te otkaza u Romi, a sada mi ovako vraćaš, kao da sam klinac. Zaslužio sam ipak malo više respekta, vikao je ljuti Cassano na jednog od najcjenjenijih svjetskih trenera.

U klubu nisu željeli komentirati vijest o sukobu u svlačionici,
objavili su tek kako je Cassano suspendiran zbog nediscipline i biti će kažnjen prema klupskom pravilniku.

Cassano je stigao u Real u siječnju ove godine nakon što je pet sezona proveo u Romi. U rimskom klubu jedno vrijeme trenirao ga je upravo Capello, a surađivali su i u Bariu, gdje je mladi napadač započeo karijeru. 

Cassano je upravo Capella isticao kao trenera koji mu je
spasio karijeru i koji mu je uvijek vjerovao, međutim očito je izgubio živce jer je u posljednjih 10 mjeseci upisao tek 14 nastupa u Realovom dresu.

Za razliku od Cassana, David Beckham vrlo mirno i staloženo podnosi selidbu na klupu za pričuve. Premda se posljednjih tjedana nagađalo kako bi se u siječnju morao vratiti u domovinu, Beckham je izjavio da želi ostati u Madridu.


- Sretan sam u Madridu, zadovoljna je i moja obitelj i ne razmišljam o promjeni sredine, izjavio je bivši kapetan i član engleske reprezentacije. Premda ima nekoliko odličnih ponuda, Beckham nema namjeru u siječnju napustiti Santiago Bernabeu.
 
- Uskoro ćemo započeti pregovore oko novog ugovora i vjerujem kako ćemo se brzo dogovoriti, poručio je Beckham, koji je započeo u prvoj momčadi na svega tri od osam ligaških utakmica.

- Ne želim se miješati u trenerov posao. Sasvim sigurno nije lako sjediti na klupi, no nema nikakve ljutnje. Čekam priliku i vjerujem kako ću je i dočekati, zaključio je Beckham.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene