Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Randy Lerner kupio Aston Villu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki milijarder Randy Lerner kupio je engleskog prvoligaša Aston Villu, objavilo je vodstvo kluba iz Birminghama. Za dionice Aston Ville Lerner je ponudio 93 milijuna eura, što je 47 posto više od cijene koje su imale na londonskoj burzi 16. rujna prošle godine, kada je Amerikanac objavio namjeru o kupnji kuba.

''Vjerujem kako Aston Vila može doći na vrh europskog nogometa'', izjavio je Lerner. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Glupost je beskonačna' - uhićeni zbog morbidnog vrijeđanja Eduarda Slika nije dostupna Navijači Aston Ville pjevali pogrdnu pjesmu u kojoj su Eduarda usporedili s Heather Mills!

Odmah zatim svoj je odlazak s mjesta predsjednika kluba najavio Doug Ellis koji je na čelu kluba od 1982. godine. Ellis je posljednih godina bio na udaru navijača zbog lošeg financijskog stanja u klubu. 

''Bilo mi je pravo zadovoljstvo biti na čelu Astona Ville sve ove godine. Želio bi zahvaliti svima koji se kroz taj period doprinjeli da klub bude ono što jeste. Siguran sam kako će ova transakcija biti početak novog razdoblja u bogatoj povijesti Aston Ville,'' izjavio je predsjednik prilikom najave svog odlaska. 

Lerner je u Sjedinjenim Državama vlasnik NHL momčadi Cleveland Brownsa.

''Ovaj klub ima bogatu povijest i dugu tradiciju strastvene potpore navijača'', izjavio je Lerner prilikom preuzimanja kluba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene