Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvorica peruanskih nogometnih reprezentativaca, među kojima i Claudio Pizarro i Jefferson Farfan, suspendirani su zbog nediscipline nakon utakmice s Brazilom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.


Pizarro, Farfan i njihovi suigrači Santiago Acasiete i Andres Mendoza, suspendirani su do okončanja istrage nakon što je lokalna televizijska postaja objavila kako je kvartet reprezentativaca u hotelskoj sobi do jutra pijančevao i orgijao u društvu prostitutki.

Vezani članci Slika nije dostupna Policajci suspendirani, jednom i kaznena prijava Slika nije dostupna Suspendirali cijelu generaciju studenata

"Dobili smo informacije o nedoličnom ponašanju naših igrača. Ukoliko se te vijesti pokažu točnim oni će biti kažnjeni i više neće igrati za reprezentaciju," stoji u priopćenju Peruanskog nogometnog saveza.

Pizarro je prošle godine odbio nastupati za nacionalnu vrstu zbog sukoba s tadašnjim izbornikom Francom Navarrom, a kada je Navarro dobio otkaz napadač Chelsea se vratio u reprezentaciju.

Nakon četiri odigrana kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetskoprvenstvo 2010. godine Peru zauzima deveto mjesto, od deset reprezentacija, uz dva remija i dva poraza.