Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petrov napušta reprezentaciju, navodno zbog Stoičkova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan bugarske nogometne reprezentacije 27-godišnji Stilian Petrov objavio je prekid reprezentativne karijere, što je u njegovoj domovini izazvalo pravi šok. Prema pisanju bugarskih medija Petrov je izjavio kako više ne želi igrati za izabranu vrstu dok je izbornik Hristo Stoičkov.

"Napuštam reprezentaciju, to je moja konačna odluka. Razlog odlaska iz reprezentacije objasnit ću u subotu," poručio je vezni igrač engleskog premierligaša Aston Ville, koji je za reprezentaciju odigrao 66 utakmica i postigao 7 pogodaka.

Pročitajte i ovo Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Nakon sastanka oporbe Grmoja: "U srijedu ćemo skupiti potpise i predati zahtjev za opozivom Dalić" Slika nije dostupna Crna lista Objavili spisak 'zabranjenih' prezimena!

Vijest o oproštaju od reprezentacije jednog od najboljih bugarskih igrača stigla je 24 sata nakon što su Bugari pobijedili Luksemburg 1:0 i probili se na drugo mjesto skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2008. godine. 

Bugarski izbornik Hristo Stoičkov nije skrivao iznenađenje kada je saznao za odluku dosadašnjeg kapetana.

"Stilian je jedan od naših najboljih igrača i šokiran sam njegovom odlukom. No, pričekajmo do subote kada će obrazložiti zašto odlazi. Ako ustraje na svojoj odluci biti će to veliki hendikep za nas," poručio je Stoičkov.

Dopredsjednik Bugarskog nogometnog saveza, Iordan Lečkov vjeruje kako je Petrov možda ipak pretjerao.

"Možda je prenaglio, pričekajmo još nekoliko dana," pokušao je smiriti situaciju Lečkov. 

Petrov se želio povući iz reprezentacije nakon subotnjih 1-1 protiv Nizozemske u Sofiji, ali je ipak odigrao i u srijedu protiv
Luksemburga.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene