Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pardew preuzeo Charlton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni prvoligaš Charlton Athletic dobio je novog trenera. Nakon odlaska trenera Lesa Reeda na njegovo je mjesto 'zasjeo' Alan Pardew, bivši trener West Ham Uniteda.

Charlton je predzadnji na listi od 20 klubova, sa samo tri pobjede iz 19 utakmica. Klub je priopćio da se s Reedom razišao sporazumno, poslije osam utakmica, od kojih je u šest poražen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neobične zaruke Nije vjerovala da je progutala prsten dok ga nije vidjela na rendgenskoj snimci Slika nije dostupna Lou Reed oženio dugogodišnju partnericu Laurie Anderson

Pardew  je 11. prosinca dobio otkaz u West Hamu poslije serije loših rezultata, a s Charltonom je potpisao ugovor na tri i pol godine. Njegova prva utakmica bit će londonski derbi s Fulhamom u četvrtak.

Reed je bivši tehnički direktor Engleskog nogometnog saveza (FA), pridružio se stručnom timu Charltona 1995. a glavni je trener postao sredinom studenog nakon što je otpušten Ian Dowie.

Nije, međutim, uspio preokret seriju poraza, a kulminacija je bila prošli utorak kada je Charlton na domaćem terenu u četvrtfinalu Kupa poražen 1:0 od petoligaša Wycombe Wanderersa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene