Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otvoreno prvenstvo Australije: Mihelić peta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska kormilarka Tina Mihelić (Galeb, Kostrena), koja u klasi Laser Radial sudjeluje na Otvorenom prvenstvu Australije, nakon osam jedrenja na petom je mjestu, priopćio je Hrvatski jedriličarski savez.

Danas se jedrilo po jakom vjetru, snage oko 25 čvorova, a Mihelić je u cilj ušla osma. Na prvom mjestu nema promjena i dalje vodi Australka Sarah Blanck.

Pročitajte i ovo Potrošnja tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dok padaju golovi, ne štedi se Pogledajte za koliko smo milijuna ispraznili novčanike za vrijeme utakmica Slika nije dostupna Provedeno istraživanje Hrvatski navijači otkrili bi li radije vodili ljubav ili gledali finale Svjetskog nogometnog prvenstva: Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Još su preostala dva dana natjecanja na ovoj regati. Tina Mihelić (Galeb, Kostrena), naša B potencijalna olimpijska kandidatkinja u klasi Laser Radial, i dalje je odlična, u vrhu regate na kojoj u sklopu priprema u floti od 122 natjecateljice nastupa značajan broj vrhunskih kormilarki.

Daniel Mihelić (Galeb) u Laseru je nakon osam jedrenja 11., dok Ivan Taritaš (Sv. Nikola) zauzima 21. mjesto. Prvi je Kanađanin Michael Leigh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene