Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska kormilarka Tina Mihelić (Galeb, Kostrena), koja u klasi Laser Radial sudjeluje na Otvorenom prvenstvu Australije, nakon osam jedrenja na petom je mjestu, priopćio je Hrvatski jedriličarski savez.


Danas se jedrilo po jakom vjetru, snage oko 25 čvorova, a Mihelić je u cilj ušla osma. Na prvom mjestu nema promjena i dalje vodi Australka Sarah Blanck.

Vezani članci Potrošnja tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pogledajte za koliko smo milijuna ispraznili novčanike za vrijeme utakmica Navijači, arhiva (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Hrvatski navijači otkrili bi li radije vodili ljubav ili gledali finale Svjetskog nogometnog prvenstva: Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Još su preostala dva dana natjecanja na ovoj regati. Tina Mihelić (Galeb, Kostrena), naša B potencijalna olimpijska kandidatkinja u klasi Laser Radial, i dalje je odlična, u vrhu regate na kojoj u sklopu priprema u floti od 122 natjecateljice nastupa značajan broj vrhunskih kormilarki.

Daniel Mihelić (Galeb) u Laseru je nakon osam jedrenja 11., dok Ivan Taritaš (Sv. Nikola) zauzima 21. mjesto. Prvi je Kanađanin Michael Leigh.