Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osim: Hrvatska može biti iznenađenje EURA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši izbornik jugoslavenske i japanske reprezentacije Ivica Osim izjavio je kako bi hrvatska nogometna reprezentacija na čelu s izbornikom Slavenom Bilićem mogla biti iznenađenje predstojećeg Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.

"Za nogomet bi bilo dobro da se pojavi neka nova Grčka, kao na prošlom Europskom prvenstvu u Portugalu. Dobro je to da se vidi da ne pobjeđuju samo bogati, da i autsjader, ma kako to zvučalo, ima šansu. Kao moguće iznenađenje vidim Hrvatsku, Rumunjsku i Poljsku", rekao je Osim čiju izjavu povodu predstojećeg Europskog nogometnog prvenstva u četvrtak prenose internet portali u BiH.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Kad su Vatreni na Euru, Hrvati troše više - 4 Nogomet i ekonomija Kad Vatreni pobjeđuju Hrvati troše više: Evo koliko smo potrošili na prve dvije utakmice, a koliko u euforična tri tjedna 2018.

"Hrvatska je godinama sve bolja, bez problema prolazi kvalifikacije, nisu imali poteškoća sa smjenom generacija. Slaven Bilić ima dosta dobar izbor. Međutim, svi zaboravljaju Rumunje, oni bi mogli iznenaditi", kazao je Osim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene