Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odbojka: Objavljeni zaključci sastanka Popovića i Majera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A kako je i najavljeno iz Hrvatskog odbojkaškog saveza stiglo je priopćenje u kojem se navode zaključci sa sastanka predsjenika Saveza Andrije Popovića i predsjednika Europske odbojkaške federacije, Andreja Mejera.

Nakon što je potvrđena legitimnost predsjednika Popovića dogovoreno je da će se u CEV poslati novi jedinstveni popis reprezentativaca koji mora biti propisno potpisan od strane Popovića, tajnika Rilovića, ali i supotpisan od većine čanova Izvršnog odbora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatski odbojkaši će biti izbačeni s Europskog prvenstva? Slika nije dostupna Odbojkašice odlazak na EP uvjetuju ostankom Popovića

Podsjetimo, Izvršni je odbor bio taj koji je prvotno smijenio izbornika muške reprezentacije Malevića, a onda ga i vratio na izborničko mjesto te poslao Malevićev popis u CEV, no bez potpisa predsjednika Popovića. 

Tako je dogovoreno da će se u subotu sazvati posebni sastanka Izvršnog odbora na kojem će se definirati jedinstveni popis reprezentativaca, ali i onoga tko će ih voditi na nadolazećem Europskom prvenstvu.

Cijelu proceduru nadgledat će viši potpredsjednik CEV-a Filip Barben. Nadamo se da se ovaj put nećemo osramotiti te da će na Europsko prvenstvo otputovati igrači i izbornik koji su to svojim dosadašnjim radom i zaslužili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene