Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nery Castillo na posudbi u Manchester Cityju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički napadač i igrač ukrajinskog Šahtara Nery Castillo posuđen je na godinu dana Manchester Cityju, objavio je taj engleski klub na svojim internetskim stranicama.

23-godišnji Castillo je bio otkriće na posljednjem Copa America na kojem je zabio četiri gola i time pomogao Meksiku do polufinala. U Šahtar je, potpisavši ugovor na četiri godine vrijedan 20 milijuna eura, prešao prošle godine iz grčkog Olympiakosa u kojem je u sezoni 2006./07. postigao 12 pogodaka iz 25 nastupa, uključujući i tri pogotka u 6 utakmica Lige prvaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prijeti im kazna Dubrovačka bolnica: "Bez vanjskih suradnika ne bi tko imao nadzirati porođaje, ne bi bilo traumatologa..." Slika nije dostupna O životu Ukrajini Darijo Srna: 'Stadion se može ponovno izgraditi, ali ljudski život se ne može vratiti'

Međutim, nikako se nije mogao naviknuti na Ukrajinu i odigrao je svega četiri utakmice za Šahtar.

Manchester Cityju će se priključiti 1. siječnja 2008. i nosit će dres s brojem 30. Visina odštete za Meksikanca koji ima i grčku putovnicu nije otkrivena, no Nery je očito očajnički želio napustiti Ukrajinu.

"Njegova želja da nam se pridruži je nevjerojatna. Čak je većinu odštete Šahtaru platio iz svog džepa. To dokazuje koliko želi igrati za Manchester City", rekao je čelnik kluba Alistair Mackintosh. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene