Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Utah slavio u produžetku, te uvjerljiva pobjeda San Antonia

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U polufinalu Zapadne konferencije NBA lige košarkaši Utah Jazza poravnali su omjer u pobjedama na 2:2, nakon što su sinoć na svom terenu u produžetku svladali LA Lakerse 123:115.

Utah je mogao do pobjede i bez produžetka budući da je nešto više od četiri minute prija kraja imao vodstvo 100-88. Lakerse je u igru vratio Derek Fisher koji je zabio deset uzastopnih poena, u što su bile ugrađene i tri "trice". No, u produžetku Lakersi nisu dobili drugu šansu i Utah je došao do pobjede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: San Antonio - Utah 108:100 Slika nije dostupna NBA: Utah na pragu finala, počasna pobjeda Bullsa

Kod Utaha briljirao je Deron Williams sa 29 koševa i 14 asistencija. Turčin Mehmet Okur dodao je 18 poena i 11 skokova, a Rus Andrej Kirilenko upisao je 15 koševa i 5 blokada.

"Sada smo puni samopouzdanja, ali moramo dobiti jednu u gostima, jer Lakersi imaju prednost domaćeg terena. Osjećam da smo spremni pobijediti u Los Angelesu", izjavio je Deron Williams.

Lakerse je predvodio Kobe Bryant, koji je unatoč bolovima u leđima, upisao 33 poena, 10 asistencija i 8 skokova. Lamar Odom ubacio je 26, Pau Gasol 23, a Derek Fisher 15 koševa.

Peta utakmica igra se u srijedu u Los Angelesu.

Aktualni prvaci San Antonio Spursi također su uspjeli poravnati omjer u pobjedama na 2:2. Sinoć su na svom terenu pobijedili New Orleans Hornetse sa uvjerljivih 100:80.

Kod Spursa Tim Duncan je ubilježio 22 koša i 15 skokova, Tony Parker dodao je 21, a Manu Ginobili 15 poena.

"Naša je obrana odlično funkcionirala. Obavili smo posao koji smo morali i sada smo ponovno na početku", izjavio je Tony Parker.

U ekipi Hornetsa vrijedi izdvojiti samo Chrisa Paula, koji je ubacio 23 koša, dok nitko drugi od njegovih suigrača nije zabio više od 11 poena.

Sljedaća utakmica je u utorak u New Orleansu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene