Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA - Lakersi poveli protiv Spursa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvom susretu finala doigravanja Zapadne konferencije NBA lige Los Angeles Lakersi su u Staples Centru pobijedili San Antonio Spurse 89:85 i u seriji na četiri pobjede poveli 1:0.

Prve dvije četvrtine u potpunosti su pripale gostima. Spursi su u pojedinim trenucima imali i 20 koševa viška, a posve su zaustavili Kobea Bryanta koji je u prvom poluvremenu postigao tek dva koša. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA - San Antonio izborio sedmu utakmicu Slika nije dostupna NBA: Lakersi najbolji u Pacifičkoj diviziji, a New Jersey ostao bez doigravanja

Međutim, u nastavku utakmice Bryant se probudio, a Laksersi su počeli igrati. Na koncu je presudila posljednja četvrtina u kojoj su gosti zabili svega 13 koševa, a Lakers 24. 

Najzaslužniji za pobjedu domaćina bili su Kobe Bryant (27 koševa, 9 asistencija, 5 skokova), te Pau Gasol (19 koševa, 7 skokova), dok su kod gostiju najefikasniji bili Tim Duncan (30 koševa, 18 skokova) i Tony Parker (18 koševa, 10 skokova i 6 asistencija).

"Nismo se predavali i ova pobjeda je veliki uspjeh za našu mladu momčad. Gubili smo 20 razlike protiv aktualnih prvaka i pokazali da imao pobjednički karakter," kazao je Bryant. 

Druga utakmica na rasporedu je u petak ponovo u LA-u.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene