Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Detroit poravnao na 1-1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U finalu Istočne konferencije NBA lige košarkaši Detroit Pistonsa poravnali su omjer u pobjedama na 1-1. Sinoć je Detroit u gostima svladao Boston Celticse 103-97 i tako je Boston doživio prvi domaći poraz u ovogodišnjem doigravanju.

Detroit je imao vodstvo od sedam poena na poluvremenu, te devet poena viška uoči posljednje četvrtine. No, tri pol minute prije kraja susreta Boston je došao na minus od samo dva koša (90-92). Ipak, za potpuni preokret nisu imali snage.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Prvaci Celticsi kod Busha Slika nije dostupna NBA finale: Boston Celticsi poveli protiv LA Lakersa

Trener Bostona Doc Rivers ocijenio je nakon utakmice da je umor svladao njegovu momčad, koja je prije toga morala igrati sedam utakmica protiv Clevelanda, dok se Detroit odmarao tjedan dana.

"Za mene je obrana uvijek bila najvažniji faktor, a večeras nismo dobro funcionirali u obrani, vjerojatno zbog umora", kazao je trener Bostona.

U momčadi Detroita šestorica igrača su imala dvoznamenkasti učinak, a predvodio ih je Richard Hamilton sa 25 poena. Chauncey Billups ubacio je 19, Antonio McDyess 15, a Tayshaun Prince 14 koševa.

Kod Bostona Paul Pierce je zabio 26 poena, Ray Allen 25, a Kevin Garnett 24 koša.

Sljedeće dvije utakmice su u Detroitu, a igrači Bostona se nadaju da će napokon upisati prvu gostujuću pobjedu u doigravanju. Naime, nikad u povijesti NBA lige u veliko finale nije ušla momčad koja je bila bez pobjede u gostima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene