Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: 13. pobjeda Dallasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Houston Rocketsi su u svojoj dvorani svladali Utah Jazz sa 100:86, a hrvatski košarkaš Gordan Giriček je za 10 minuta igre imao četiri koša (šut 2:4), tri skoka i jednu asistenciju.

Junak dvoboja bio je Tracy McGrady sa 44 koša i najviše zahvaljujući njemu Rocketsi su došli do pete uzastopne pobjede. Utah je unatoč porazu ostala na čelu Sjeverozapadne divizije NBA lige sa 23 pobjede i 10 poraza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Rocketsi svladali Cavalierse Slika nije dostupna NBA: Golden State zaustavio Utah

Najbolja momčad lige Dallas Mavericksi ubilježili su i trinaestu pobjedu zaredom, svladavši u 'teksaškom obračunu' sa 90:85 San Antonio Spurse. Dirk Nowitzki je uvoj utakmici postigao 36 koševa, što mu je rekord sezone, dok je Spurse predvodio Argentinac Manu Ginobili sa 25 koševa. Dallas ima najbolji skor lige (27:7).

Najuzbudljivije je bilo u Minneapolisu gdje su domaći Timberwolvesi u produžetku košem sa zvukom sirene Kevina Garnetta svladali Philadelphiu (104:102), dok su New Jersey Netsi slavili protiv Chicago Bullsa (91:86), iako su utakmicu otvorili sa 0:18.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene