Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Navijači Chelsea vrijeđali norveškog ministra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveški ministar kulture, Trond Giske i jedan od najbogatijih Norvežana John Fredriksen bili su prisiljeni napustiti svoja mjesta na stadionu Stamford Bridge za vrijeme utakmice Chelsea - Rosenborg (1:1) jer je prijetila opasnost da ih napadnu ljuti navijači "Bluesa".

Kada je Rosenborg u Londonu poveo pogotkom Miike Koppinena, Giske i Fredriksen su se malo zaigrali te preglasno počeli slaviti vodstvo gostiju. Prema njihovim mjestima u VIP loži počeli su letjeti brojni predmeti, a nekoliko domaćih navijača koji su također sjedili u VIP loži počeli su im vikati "Idite kući, idite kući". 

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Atmosfera se maksimalno zaoštrila, pa su pripadnici osiguranja premjestili norveškog ministra i vlasnika brodogradilišta na sigurnu poziciju, na dio tribine osiguran za gostujuće navijače.

"Situacija je bila vrlo napeta, no srećom sve je prošlo bez
posljedica. Nas nekolicina se nalazila na tribini okružena domaćim navijačima koji nisu imali previše razumijevanja kada smo proslavili pogodak Rosenborga," kazao je Giske.

Među 30-tak norveških VIP-ovaca koji su preseljeni na "pričuvni položaj" bio je i norveški izbornik Aage Hareide.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene