Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon plasmana u Ligu prvaka Grant ide posjetiti Auschwitz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Chelseaja Avram Grant izjavio je kako su ga preplavile emocije nakon što je njegova momčad uspjela izboriti finale Lige prvaka na Dan sjećanja na holokaust.

"Nije to bio lagan dan za mene, bilo je puno emocija. Izuzetno sam ponosan na ono što smo ostvarili večeras", izjavio je izraelski trener, čiji je otac preživio holokaust. Grant je dodao da u četvrtak planira posjetiti nacistički logor smrti Auschwitz u kojem stradalo više od milijun ljudi, a većina su bili Židovi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Reina odveo Liverpool u finale Slika nije dostupna Valencia čuva mrežu, Chelsea na sve ili ništa

Iako su ga engleski mediji stalno osporavali, Avram Grant je odveo Chelsea po prvi puta u finale Lige prvaka, a još su i u utrci za engleski naslov.

"Ja sam više od ikoga morao dokazivati da moja momčad zna igrati nogomet, da može prebroditi teškoće i da zna stvarati povijest", dodao je Grant.

U uzvratnom susretu polufinala Chelsea je u Londonu nakon produžetaka pobijedio Liverpool 3:2 (1:1), što mu je nakon 1:1 iz prvog susreta bilo dovoljno za plasman u finale, u kojem će 21. svibnja u Moskvi odmjeriti snage protiv Manchester Uniteda.

Inače, u posljednje tri sezone Liverpool je dva puta pobijedio Chelsea u polufinalu elitnog nogometnog natjecanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene