Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mnogi smatraju da nogometaši nisu baš previše pametni i iako to često nije ni blizu istine, ipak, ponekad, neki njihovi 'biseri' ne idu tomu u prilog. Evo najlegendarnijih...


Oliver Kahn je nakon jedne utakmice izjavio: "Mi ne igramo da bismo postigli zgoditak, već da bismo pobijedili".

Vezani članci Fail Snimili su trenutak u kojem su shvatili da nisu baš bistri, sad imaju trajne podsjetnike Nisu baš bistri Kako uspijevaju preživjeti? Pamet im nije jača strana, ali svejedno se nekako provlače

A Brazilac Ronaldo je pak jednom prilikom zaključio: "Izgubili smo zato jer nismo pobijedili".

Napadač Middlesbrougha, Mark Viduka, otišao je i korak dalje izjavom: "Ne bih imao ništa protiv toga da izgubimo svaku utakmicu, samo da osvojimo prvenstvo". 

Bivši nogometaš Aston Ville i Southamptona Mark Draper je pak, pokazao 'izvrsno' poznavanje zemljopisa: "Najviše bih volio igrati u talijanskoj ligi, na primer u Barceloni". 

Legenda Gordog Albiona Gary Winston Lineker, koje je danas komentator na televiziji, izjavio je: "Ne postoji sredina - ili si dobar ili si loš. Mi smo bili negdje između toga". 

"Nikada nisam želio otići. Ovdje sam proveo cijeli život, a nadam se da ću ovdje biti i poslije njega", komentirao je legendarni Alan Shearer medijske napise o svom odlasku iz Newcastlea. 

"Definitivno sam odlučio da ću krstiti Brooklyna, samo još nisam odlučio u kojoj vjeri", izjavio je David Beckham.

Bivši engleski reprezentativac i napadač Newcastlea i Tottenhama Les Ferdinand, proslavio se idućom rečenicom: "Bio sam iznenađen, a uvijek kažem da me u nogometu ništa ne može iznenaditi".

I za kraj, Lee Hendrie, veznjak Aston Ville, jednom je prilikom izjavio: "Dobio sam žestok udarac u lijevi gležanj, ali mi je nešto govorilo da se u stvari radi o desnom".