Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho zapljeskao Hilariu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pobjede Chelsea u Ligi prvaka nad europskim prvakom Barcelonom, trener Chelsea Jose Mourinho kazao je kako je nakon dvoboja natjerao u svlačionici sve igrače da zaplješću junaku dvoboja portugalskom vrataru Hilariu koji je u prvijencu za londonski klub branio fenomenalno i sačuvao svoju mrežu.


"Hilario je pokazao neviđenu sigurnost od prve minute, ulio je samopouzdanje momčadi i svakako je, uz Drogbu, najzaslužniji za našu pobjedu", kazao je Mourinho, koji je dobio svojevrsnu zadovoljštinu jer je upravo on ovo ljeto doveo malo poznatog sunarodnjaka iz Nacionala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reakcije na Mourinhov odlazak Slika nije dostupna Mourinho napustio Chelsea, Grant i Clarke novi treneri

Hilario se našao na vratima Chelsea nakon tragičnih ozljeda Petra Cecha i Carla Cudicinia na utakmici sa Readingom u subotu. Cech je doživio frakturu lubanje i siguno ga neće biti nekoliko mjeseci, dok će Cudicini biti spreman sljedećg tjedna.

Mourinho je i obznanio kako je u ponedjeljak dobio nekoliko poziva od izvjesnih menađera koji su mu nudili čuvenog francuskog vratara Fabiena Bartheza.

Cudicini je izvrstan vratar, a sada znamo da je to i Hilario. Dakle, tražimo trećeg vratara, a složit ćete se da se Fabien Barthez ne uklapa u viziju trećeg vratara, ustvrdio je Mourinho.


Trener Barcelone Frank Rijkaard kazao je da je Chelsea zaslužio pobjedu, no da je Barcelona također zaslužila puno više od poraza igrom u prvom poluvremenu kada su nadigrali domaću momčad.

"Razočaran sam jer smo u prvom poluvremenu mogli postići nekoliko pogodaka i otići iz Londona sa pobjedom. To nismo učinili i za dva tjedna morat ćemo sve ispraviti ukoliko želimo drugu poziciju. U odnosu na prošlu sezonu, Chelsea je napredovao, više ne žure i ne rade toliko pogrešaka, puno su strpljiviji i čvršći", izrekao je Rijkard.

U četvrtom kolu Barcelona 31. listopada na Camp Nou dočekuje Chelsea

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene