Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon pobjede Chelsea u Ligi prvaka nad europskim prvakom Barcelonom, trener Chelsea Jose Mourinho kazao je kako je nakon dvoboja natjerao u svlačionici sve igrače da zaplješću junaku dvoboja portugalskom vrataru Hilariu koji je u prvijencu za londonski klub branio fenomenalno i sačuvao svoju mrežu."Hilario je pokazao neviđenu sigurnost od prve minute, ulio je samopouzdanje momčadi i svakako je, uz Drogbu, najzaslužniji za našu pobjedu", kazao je Mourinho, koji je dobio svojevrsnu zadovoljštinu jer je upravo on ovo ljeto doveo malo poznatog sunarodnjaka iz Nacionala.

Vezani članci Slika nije dostupna Reakcije na Mourinhov odlazak Slika nije dostupna Mourinho napustio Chelsea, Grant i Clarke novi treneri

Hilario se našao na vratima Chelsea nakon tragičnih ozljeda Petra Cecha i Carla Cudicinia na utakmici sa Readingom u subotu. Cech je doživio frakturu lubanje i siguno ga neće biti nekoliko mjeseci, dok će Cudicini biti spreman sljedećg tjedna.

Mourinho je i obznanio kako je u ponedjeljak dobio nekoliko poziva od izvjesnih menađera koji su mu nudili čuvenog francuskog vratara Fabiena Bartheza.

Cudicini je izvrstan vratar, a sada znamo da je to i Hilario. Dakle, tražimo trećeg vratara, a složit ćete se da se Fabien Barthez ne uklapa u viziju trećeg vratara, ustvrdio je Mourinho.


Trener Barcelone Frank Rijkaard kazao je da je Chelsea zaslužio pobjedu, no da je Barcelona također zaslužila puno više od poraza igrom u prvom poluvremenu kada su nadigrali domaću momčad.

"Razočaran sam jer smo u prvom poluvremenu mogli postići nekoliko pogodaka i otići iz Londona sa pobjedom. To nismo učinili i za dva tjedna morat ćemo sve ispraviti ukoliko želimo drugu poziciju. U odnosu na prošlu sezonu, Chelsea je napredovao, više ne žure i ne rade toliko pogrešaka, puno su strpljiviji i čvršći", izrekao je Rijkard.

U četvrtom kolu Barcelona 31. listopada na Camp Nou dočekuje Chelsea