Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Matthaeus dobio nogu iz Red Bull Salzburga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski nogometni prvak Red Bull Salzburg otpustio je legendarnog njemačkog nogometaša 46-godišnjeg Lothara Matthaeusa s pozicije trenera koju je obnašao zajedno s Talijanom Giovannijem Trapattonijem zbog "razilaženja u nogometnim filozofijama".

"Razlike u filozofiji znače da je dugotrajna suradnja nemoguća", objavili su iz kluba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Raste broj poginulih u poplavama Dramatične snimke bujica stižu iz Austrije, Merkel zatečena onim što je vidjela u svojoj zemlji: "Njemački jezik nema riječi..." Deseci ozlijeđenih u željezničkoj nesreći u Salzburgu (Screenshot YouTube) Istraga u tijeku 54 osobe ozlijeđene u sudaru vagona u Salzburgu

Trapattoni će sljedeće sezone sam voditi momčad koja za cilj ima plasman u Ligu prvaka.

"Morali smo donijeti ovakvu odluku kako bismo osigurali mirnoću u svlačionici pred najvažniju sezonu u klupskoj povijesti", objasnio je sportski direktor kluba Oliver Kreuzer.

Komplicira to znatno i dolazak Nike Kovača u Hajduk, jer Matthaeus je bio sklon pustiti hrvatskog reprezentativca u redove bijelih, dok je Trapattoni bio žestoki protivnik takvog klupskog poteza. Spomenimo i kako je Nijemac bio i zagovornik dovođenja dinamovca Dine Drpića u Salzburg.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene