Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Portugalski reprezentativni srednjak, Maniche, koji sada brani boje madidskog Atletica, a koji je u karijeri promijenio šest-sedam klubova, objavio je da će od ljeta ove godine igrati za milanski Inter.


Maniche je u razgovoru za La Gazzettu dello Sport izjavio 'da je zadnjih dana odbio četiri vrlo povoljne ponude renomiranih europskih klubova, jer želi igrati za milanski klub koji, po njegovom mišljenju, sada ima ponajbolju momčad na svijetu:

Vezani članci Miljenica (Foto: Screenshot) Svako poglavlje za jednog Oscara: Iščašena drama kraljevskog dvora u deset poglavlja Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Profimedia) Gaga je skinula haljinu od šnicli i super pjeva, ali to smo znali. Zaslužuje li prežvakana melodrama toliku pozornost?

"Uvjeren sam da će se taj transfer ostvariti na najbolji način za
mene i da ću u Interu osigurati mjesto u njegovoj prvoj postavi. No prije toga želim čekirati svoju vizu za Milano nastupajući u lipnju s Portugalom na europskom prvenstvu u Švicarskoj i Austriji. Uvjeren sam da će Portugal na Euru 2008. odigrati zapaženu rolu."

Brazilski srednjak Mancini, za kojeg se prije početka zimskog
prijelaznog roka govorilo da će iz Rome otići u Inter, Manchester City ili Lyon, opovrgnuo je te glasine i sada kaže da će najvjerojatnije ostati u Romi:

"Moj ugovor s Romom istječe u lipnju 2009. Za sada još nismo našli formulu kako da produljim ugovornu obvezu pod financijskim uvjetima koji bi mi bili prihvatljivi, ali nastavit ćemo pregovore. Ja želim ostati, a u upravi to znaju. Očekujem stoga da će uskoro povući pravi potez koji će zadovoljiti i njih i mene."