Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mancini ostaje u Interu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Intera Massimo Moratti dogovorio je s trenerom Robertom Mancinijem uvjete novog ugovora, a vratar Julio Cesar je pao u 'nemilost' uprave zbog večere s Ronaldom.

Moratti i Mancini sastali su se u petak i dogovorili uvjete novog trogodišnjeg ugovora. Očekuje se da će pojedinosti biti objavljene na dan uzvratnog susreta Lige prvaka protiv španjolske Valencije. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Julio Cesar ostaje u Interu Slika nije dostupna Navijači Juventusa prijete Morattiju?

Tijekom razgovora, čelnici vodećeg talijanskog kluba dotakli su se i ljetne 'shopping liste'. Prioriteti su napadač Real Madrida Antonio Cassano i njegov suigrač Mahamadou Diarra. Na listi želja nalaze se još i Arsenalov kapetan Thierry Henry, Juventusov vratar Gigi Buffon, Barcelonin Javier Saviola i tinejdžer Alexandre Pato iz Internacionala.


Julio Cesar u nemilosti?

Agent Interova vratara Julia Cesara stiže u Italiju na razgovor o novom ugovoru. Brazilcu postojeći ističe 2011., no u pregovore će navodno biti uključen i zahtjev Interove uprave da objasne nagli pad Cesarove forme

Nakon fenomenalne sezone, Julio Cesar je drastično 'pao', posebice u posljednje dvije utakmice s Valencijom i Catanijom. Nezadovoljstvo Interovih direktora navodno je kulminiralo nakon Brazilčeve odluke da se pridruži proslavi u čast Ronaldova povratka u Milano. Julio Cesar, Dejan Stanković i Adriano, iznenadili su Interovu upravu jer su se drznuli s Ronaldom otići na večeru. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene