Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manchester 6 mjeseci bez Sahe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manchester United 6 mjeseci neće moći računati na 29-godišnjeg napadača Luisa Sahu, koliko će trajati oporavak nakon operacije koljena.

Ova će vijest svakako ubrzati Unitedovu potragu za novim napadačem, a na vrhu 'liste želja' se nalaze Dimitar Berbatov i Fernando Torres. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester Metropolitan University Više od 1700 studenata u prisilnoj karanteni, policija čuva zgrade: "Mnogi imaju simptome, ali ne mogu izaći na testiranje" Trgovački centar Arndale, ilustracija (Foto: AFP) Policija potvrdila Nekoliko ozlijeđenih u napadu nožem u trgovačkom centru u Velikoj Britaniji, napadača svladali elektrošokerom

Iako se priča da je Ferguson izgubio strpljenje zbog oscilacija u Sahinoj formi, Francuzov agent Ranko Stojić izjavio je da nema govora o tome da bi Saha napustio Old Trafford.

"Louis je bio na operaciji u SAD-u. Ne znam točno kada će se moći priključiti treninzima, ali najvjerojatnije će moći nastupiti za United u studenom ili prosincu", rekao je Stojić. 

Saha je za Redse odigrao samo 69 utakmica u Premiershipu otkako je stigao iz Fulhama u siječnju 2004. Pogodak je postigao 23 puta.

Poznato je da je Saha naljutio mnoge u Manchesteru ne pojavivši se na klupskoj proslavi na kraju sezone, pa ako se nađe dobar ponuđač, moguće je da će United to iskoristiti kako bi nadoknadio barem dio od 50 milijuna funti koje su potrošili na Owena Hargeavesa, Andersona i Nanija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene