Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FIFA potvrdila: 'Tražimo da se pozabavite Mamićem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se, barem što se nogometa tiče, ovih dana svi bave uglavnom euro kvalifikacijama, FIFA se bavi Zdravkom Mamićem. Na temelju prijave jednog dnevnog lista, iz Švicarske traže od HNS-a očitovanje o 'slučaju Mamić'.

FIFA od hrvatskih nogometnih vlasti traži da se istraže i primjereno kazne svi Mamićevi ispadi. Naime, na engleski su prevedene sve Mamićeve prostote upućene novinarima. FIFA-i je zanimljiv i striptiz u zračnoj luci, ali više od svega ih zanima fotografija iz 2006., na kojoj Mamić pozdravlja navijače pozdravom koji bi se mogao prepoznati i kao fašistički.

- Točno je da je iz sjedišta FIFA-e poslano pismo HNS-u i od njih tražimo da se pozabave ponašanjem Zdravka Mamića i da ga primjerno kazne jer to nije posao FIFA-e već HNS-a, rekao nam je Johm Scumacher, iz press službe FIFA-e. 

No, pismo u HNS još nije stiglo.

- Mi nismo zaprimili još nikakvo pismo, ali kada dođe djeovati ćemo sukladno propisama, izjavio je Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić. 

Dok FIFA-ino pismo ne stigne, u Rusanovoj imaju vremena smisliti kako će odraditi "slučaj Mamić". No, sigurno je da FIFA očekuje očitovanje Hrvatskog nogometnog saveza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene